Menü
Kezdőlap

Magunkról

Kikelet Baby

Szani Csilla vagyok, a Kikelet Baby megálmodója. Hosszú ideje gondolkoztunk párommal új vállalkozás indításán,de valahogy sosem tudtuk eldönteni, hogy mibe kellene belevágni . Kisfiunk megszületése meghozta az ötletet, így nyitottuk meg 2021 januárjában webáruházunkat.
A 2020/2021-es év számunkra nem a vírusról szól, hanem egy izgalmakkal és lehetőségekkel teli időszakról.
Azonban mi nem szeretnénk egy szokásos babaruhabolt lenni. Nem akarunk egy lenni az ezer baba-mama webshop közül. Azt szeretnénk, hogy amikor valaki megkérdezi tőled, hogy hol vásároltad ezt a ruhát, ne azt kelljen mondanod, hogy huh nem is emlékszek már rá. A célunk ahogy a szlogenünk is mondja, családi örömöket varázsolni. De ne gondold, hogy ez csak egy jól hangzó mottó! Figyeld Facebook oldalunkat és bebizonyítjuk számodra, hogy valóban családi örömöket varázsolunk!
Örömmel állok rendelkezésedre bármilyen felmerülő kérdés esetén akár Messengeren akár a termékeknél az „érdeklődés a termékről” fülre kattintva.
Jó nézelődést kívánunk a babaruhák birodalmában!
Családunk

Csilla
A Kikelet Baby megálmodója
Trendi ruhákat kutat fel, méreget, fényképez és juttatja új kis tulajdonosaikhoz.
Zsolti
Webáruházunk mozgatórugója
Egy igazi számtech zseni, aki mindenhez is ért.
Dani
Éjszakai műszakvezető
Az ötletadó kis tesztelőnk, aki felügyeli, hogy éjszaka se legyen lazsálás.

Akiket szívesen ajánlunk

Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az oldal használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.