Menü
Kezdőlap

Kikelet Baby Blog

5 játékötlet rendőrös szerepjáték témában

Hol szerezzem be a babakelengyét?

avagy a webáruházban történő vásárlás előnyei

Felnőttként jártál már úgy, hogy szükséged lett volna valamilyen ruhadarabra, de az üzletekben hoppon maradtál? Nos, én rendszeresen.

5 játékötlet rendőrös szerepjáték témában

A tökéletes altatódal

Hallottál már a Nini mesékről? Ha igen, akkor neked valószínűleg nem lesz sok újdonság ebben a cikkben. Viszont ha nem hallottál róla, akkor szánj rá most néhány percet, mert megéri!

5 játékötlet rendőrös szerepjáték témában

Katica mánia: Változatlanul népszerű a New Baby Katica kollekció

ha a ragyogó napsütéses tavaszi és nyári napokról van szó

Egy olyan kollekciót szeretnénk bemutatni, amely töretlen népszerűségnek örvend a tavaszi-nyári időszakban: a New Baby Katica kollekciót. Ha kíváncsi vagy arra, hogy miért van ennyi rajongója ennek a kislány baba kollekciónak, akkor jó helyen jársz.

Jelmezes doboz

Jelmezes doboz

hogy gyermeked bármikor szabadjára engedhesse fantáziáját!

A gyerekek szeretnek jelmezbe bújni és eljátszani különböző foglalkozásokat, karaktereket, szerepeket. Ezért érdemes kinevezni egy dobozt vagy ládát a jelmezeknek és kiegészítőknek.

5 játékötlet tűzoltó jelmezhez

5 játékötlet tűzoltó jelmezhez

ha kifogytál az ötletekből

Olykor megesik, hogy szülőként kifogyunk az ötletekből. A gyerekek fantáziája szerencsére nem ismer határokat, ezért nagy segítség, ha ők maguk találják ki a játékokat. A már ismert játékokat előszeretettel kombinálják.

Hogyan válasszak pelenkázó lapot?

Hogyan válasszak pelenkázó lapot?

A kismamák beszerzendő listájának elején szerepel a pelenkázó lap. Nem véletlen, hiszen a babát napjában többször tisztába kell tenni és ezt mindenki higiénikus körülmények között és a lehető legkényelmesebb módon szeretné megtenni. Ezért nézzük most meg a pelenkázó lap kiválasztásának főbb szempontjait.

A textilpelenka 10 funkciója + 10 szórakozási lehetőség

Miben rejlik az átlapolós body szenzációssága?

Rengeteg féle babaruhát találni már a piacon és főleg első babás szülőként nehéz kisilabizálni, hogy melyiket is érdemes választani. Az átlapolós body az a ruhadarab, amit biztosan nem fogsz megbánni, ha belekerül az első ruhatárba.

A textilpelenka 10 funkciója + 10 szórakozási lehetőség

21 kötelező nyári időtöltés kisgyerekkel

avagy hogy üsd el az időt 1-3 éves csemetével?

21 roppant egyszerű mégis rendkívül nagyszerű programot gyűjtöttem össze a teljesség igénye nélkül. Ezek az időtöltések kivétel nélkül szinte teljesen ingyenesek, viszont annál több törődést, türelmet és odafigyelést igényelnek. Ez az, amire egy kisgyermeknek óriási szüksége van. Próbáld ki a listát és élvezd az eredményt!

A textilpelenka 10 funkciója + 10 szórakozási lehetőség

A textilpelenka 10 funkciója + 10 szórakozási lehetőség

avagy mire lehet használni a textilpelenkát?

Ugyan magát a régi pelenka funkcióját felváltották a korszerű eldobható pelenkák illetve a divatba jött modern, mosható pelenkák. Ettől függetlenül a textilpelenkára minden babás családban szükség van. Minimum 15-20 darab beszerzését javasoljuk...

Mikor érdemes a pólya mellett dönteni

Több, mint jelmez

Amikor közeleg a farsang ideje szülőként felmerülhet a kérdés, megéri-e megvenni a jelmezt egy alkalomra?

A szerepjáték képes a gyerekeket egy másik világba repíteni, ahol szárnyalhat a fantáziájuk és kreativitásuk. Ez azért rendkívül fontos...

Mikor érdemes a pólya mellett dönteni

Miért ideális ajándék a játszószőnyeg?

A játékhíddal felszerelt játszószőnyeg szuperül mutat a babaszobában és a csecsemő irtó cuki, amikor játszik rajta. De emellett számos hasznos tulajdonsággal is rendelkezik.

Milyen ruhákra van szüksége egy újszülöttnek?

Évszaktól függetlenül a body, a rugdalózó és a sapka a babaruhatár alapdarabja évtizedek óta.

Hogy miért?

Nem véletlen! Az évek során a divat iparág jelentős mértékben fejlődött, ezáltal a babaruhák tekintetében is újabb trendek alakultak ki. Manapság terjedelmesebb felhozatalból válogathatunk, viszont az alapdarabok fontos funkciója megmaradt.

Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az oldal használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.